Hlavní stránka Blog Novinky Prémiové motorové a převodové oleje John Deere

Prémiové motorové a převodové oleje John Deere

22. 06. 2020
|
Kategorie Novinky
Svet-oleju.cz představuje: 

Prémiové motorové a převodové oleje John Deere: Špičkové vlastnosti ocení nejen zemědělci
 
Privátní značka olejů John Deere má mezi zákazníky skvělý zvuk. Oleje John Deere jsou určeny pro extrémní provozní teploty a zajistí maximální ochranu motoru i v těch nejnáročnějších podmínkách. V sortimentu  e-shopu Svet-oleju.cz je k dispozici prémiový motorový olej řady Plus 50 II, dále řada HY-GARD, což je univerzální olej pro převodová soustrojí traktorů a chladicí kapalina John Deere Cool - Gard II. Ve zkratce si představíme výhody jednotlivých top produktů výrobce John Deere.
 
 

Motorový olej John Deere Plus 50 II (15W40) 

Prémiový motorový olej určený pro náročné podmínky ocení nejen provozovatelé zemědělské a lesní techniky. Perfektně se hodí pro čtyřdobé dieselové motory s turbodmychadly a přeplňováním, včetně motorů s filtrem pevných částic (DPF), selektivní katalytickou redukcí (SCR), oxidačním katalyzátorem (DOC) a chlazenou recirkulací výfukových plynů (EGR). Je vhodný jak pro moderní nízko-emisní motory, tak pro starší řady přeplňovaných motorů. Důvodem jeho oblíbenosti mezi zákazníky jsou rovněž prodloužené servisní intervaly (500 až 750 motohodin), vyšší tepelná stabilita a výborné antioxidační vlastnosti, díky kterým pomáhá udržovat motorové komponenty v chladu a čistotě. Motorové oleje JOHN DEERE Plus 50 II chrání investice do strojového parku. Zakoupit lze výhodné sudové balení po 209 litrech, nebo 20 litrové balení. 







 



John Deere HY - GARD

Univerzální hydraulický a převodový olej (UTTO), určený pro převodová ústrojí traktorů, hydraulické systémy a mokré brzdy. Vysoký viskozitní index zajišťuje snadný start při nízkých teplotách a dobrou odolnost olejového filmu při teplotách vysokých. Jeho schopnost odolávat vysokým tlakům zajišťuje ochranu převodů a čerpadel hydraulických systémů. Jeho speciální složení pomáhá zamezovat nepříjemnému klepání zejména mokrých spojek a brzd. V eshopu Svet-oleju.cz lze zakoupit sudové balení 209 litrů nebo balení po 20 litrech

Castrol mění svůj vzhled i názvy.
Technologie Fluid Titanium Technology
zůstává stejná.